Hej!

Efter två års hårt arbete är vi äntligen redo att börja bygga vår nya utomhusbasketplan vid Sportcentrum i Norrtälje. Basketplanen blir förhoppningsvis klar till Camp Roslagen som också för första gången får basket som huvudsport.

Den nya basketplanen kommer att ha belysning, läktare, 6 plexiglaskorgar (2 tävlings- och 4 höjdjusterbara) och ett anpassat basketgolv, allt omslutet av ett 3 meter högt staket. Vi ser detta som en plats för våra spelare att ha en säker, rolig plats att hänga på hela sommaren! En plats som kommer att öka inte bara intresset för basket i Norrtälje, utan också ge spelarna en basketplan att vara stolta över!

Vi planerar att använda den för träning sent på våren och tidigt på hösten. Vi hoppas även ha sommar 3×3-turneringar och andra aktiviteter.

Mer information inom kort om invigningen!

Publicerad: 2023-03-23 18:00