Tid: 15.00
Adress: Gustav Adolfs väg 53, 761 42 Norrtälje

Det är dags! 11 juni kl 15.00 har vi planerat invigningen av utomhusbasketplanen vid sportcentrum efter 2 års intensivt arbete. Det är en känsla av spänning hos ungdomar, barn och alla i spelara Norrtälje Basket. Alla ser fram emot detta nya sommarhäng i Norrtälje. Det finns många människor och företag som har hjälpt till att göra detta möjligt, för många för att lista ut. Några av huvudsponsorerna är: Roslagens Sparbanks stiftelse, RF-SISU, Norrtälje Energi, Roslagens Markentreprenad AB, Rodenåkarna AB, Hyreslandslaget Norrtälje, Pizzeria Arena, Nilsson Bygg Norrtälje AB, Karl Hedin, Poda Stängsel Norrtälje och Norrtälje kommuns Trygghetsfonden. Ett stort tack för din hjälp och ditt stöd!

Vid invigningen kommer Norrtälje Basket-spelare, tränare, tjänsteman och politiker. Vi kommer att ha fika, musik, tävlingar och viktigast av allt, kul på basketplanen!!

Publicerad: 2023-06-02 10:49